Kombinocare

Click here to edit subtitle

ONS TEAM

Naam: Eva Karremans
Functie: Pedagogisch medewerker

.

Ik ben Eva Karremans moeder van mijn dochtertje Emma, ik heb in 2009 mijn opleiding als pedagogisch medewerker gehaald. Daarna ben ik gelijk in de kinderopvang gaan werken in mijn schoolperiode van 3 jaar heb ik altijd stage gelopen in de kinderopvang. Sinds 3 jaar ben ik full time werkzaam bij KombinoCare. Ik werk op Maandag woensdag en donderdag. Hier buiten heb ik 1 dag ouderschapsverlof opgenomen om lekker te kunnen genieten van mijn dochter! Samen met mijn collega's en de kinderen maken we van iedere dag weer feestje! 

Naam: Ravan de Bruijn

Functie: Pedagogisch medewerker


Ik ben Ravan Nuis. Ik ben werkzaam bij Kombinocare als pedagogisch medewerkster. Na een aantal jaar in de modebranche gewerkt te hebben kwam ik erachter dat mijn hart bij de kinderopvang lag. En heb toen een 1 jarige opleiding bij Kombinocare gedaan en ben na het behalen van mijn diploma met heel veel plezier hier aan het werk gegaan. En ben werkzaam op maandag. Ik werk hier met heel veel plezier.

Naam: Wies Presser

Functie: Pedagogisch medewerker

 

Ik ben Wies Presser, ik heb in 2013 mijn diploma voor pedagogisch medewerker behaald. Na het behalen van mijn diploma ben ik bij KombinoCare aan de slag gegaan. Het werken met kinderen heeft mij altijd al heel erg aangesproken en ik heb het hier dan ook erg naar mijn zin en kom iedere dag met veel plezier naar de kindjes. In Juni 2015 heb ik ook mijn diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald. Ik werk op de dagen maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Naam: Rachel de Bruijn

Functie: Pedagogisch medewerker 

 

Ik ben Rachel de Bruijn, ik ben werkzaam bij KombinoCare als pedagogisch medewerker sinds de zomer van 2016. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan het Kellebeek college in Roosendaal. Na mijn laatste stage bij KombinoCare ben ik aangenomen als oproepkracht en kon meteen na het behalen van mijn diploma aan de slag. Ik heb het enorm naar mijn zin in dit top team. Ik kom altijd weer met een goed gevoel op mijn werk en heb er dan ook veel plezier in. 
Naam: Marijke Willemsen

Functie: Marketing en Psychotherapeut medewerker


Mijn naam is Marijke Willemsen en ben trotse moeder van 2 kinderen. Met heel veel plezier werkzaam bij KombinoCare sinds 2016. Ik ben verantwoordelijk als kwaliteitsmedewerker en voor de marketing van KombinoCare waaronder Social Media. Daarnaast word ik als Psychotherapeut ingezet als gedragstherapeut om het groepsproces te bestuderen en begeleiden van groep en team. 
Naam: Yvette Everwijn

Functie: Pedagogisch medewerker


Mijn naam is Yvette Everwijn en ik werk sinds april 2017 met het grootste plezier bij KombinoCare. Leuke collega's, fijne sfeer en de liefste kinderen. Er staat bij KombinoCare altijd wel iets verrassends te gebeuren voor de kids. Geen dag is hetzelfde!